تمامی افراد که به آشپزی و غذاهای بین‌المللی علاقه‌مند هستند با غذایی به نام شاورما برخورد کرده‌اند که اصالتی شرقی دارد و به دلیل طعم و مزه‌ی دلنشین خود در سایر کشورها از جمله ایران هم طبخ می‌شود.

به گزارش نیمروز۲۴؛ این ساندویچ پروتئینی را می‌توان با استفاده از گوشت یا مرغ تهیه و به همراه سس و ادویه‌های مخصوص سرو کرد. در این مطلب از وبلاگ همشهری آنلاین قصد داریم طرز تهیه شاورما گوشت خوشمزه و رستورانی را به شما آموزش دهیم، پس تا انتها همراه ما بمانید.

معرفی شاورما گوشت

شاورما غذایی با اصالت شرقی است که روش پخت و تهیه‌ی آن به کباب ترکی و دونر کباب شباهت زیادی دارد و بعد از پخت گوشت آن را درون نان مخصوص قرار می‌دهند و با گوجه، خیارشور و پیاز سفید و سس سرو می‌کنند. مدعیان زیادی طبخ شاورما را به خود نسبت می‌دهند؛ با این حال بررسی‌ها نشان می‌دهند که این غذا اولین بار توسط عثمانی‌ها و با گرداندن سیخ‌های حاوی گوشت مزه‌دار شده به صورت عمودی بر روی آتش طبخ شد.

با وجود این تا اواخر سال ۱۸۰۰ میلادی خبری از شاورما نبود تا اینکه یک آشپز به نام اسکندر افندی این غذا را در شهر بورسا درست کرد و نام کباب را بر روی آن قرار داد. بعد از مهاجرت مردم ترکیه به آلمان پس از جنگ جهانی دوم این غذا هم توانست راه خود را به دنیای غرب باز کند.

مواد لازم برای تهیه شاورما گوشت

پیش از دنبال کردن مراحل مربوط به طرز تهیه شاورما گوشت لازم است مواد زیر را فراهم کنید:

مواد موردنیاز برای تهیه شاورما گوشت

گوشت گوسفندی

نیم کیلوگرم

نان تورتیلا

یک بسته

پیاز

یک عدد

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

گوجه فرنگی

دو عدد

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

نمک

نصف قاشق چای‌خوری

ادویه شاورما

یک قاشق غذاخوری

ادویه ال اسپایس

یک قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای آماده‌سازی سس شاورما

ارده

نصف فنجان

ماست کم چرب

سه قاشق غذاخوری

لیمو تازه

یک عدد

نمک

نصف قاشق چای‌خوری